22.2.09

CAC Celje WINTER WINNER 2009

22.februarja smo se udeležili 13. državne razstave psov vseh pasem CAC Celje, Winter Winner 2009. To je poleg klubske razstave edina državna razstava, ki je organizirana v dvorani. Prireja jo Klub 5, ki se je v svojih 15 letih delovanja razvil v enega vodilnih tovrstnih klubov v Sloveniji.

Letošnja udeležba je bila do sedaj največja, saj je bilo prijavljenih kar 614 psov. Tokrat se je razstave udeležilo 11 predstavnikov naše pasme, ki so se pokazali v skoraj vseh starostnih razredih. Kljub malo pretirani gneči v dvorani, poleg razstavljavcev je bilo namreč zelo veliko obiskovalcev, je vse potekalo dokaj tekoče.

Zopet smo dokazali, da znajo biti naši hovawarti umirjeni in potrpežljivi, saj je vsak sodnik ocenjeval okoli 80 psov. Na vrsto smo čakali skoraj 3 ure, a kot vedno teme za pogovor med hovi lastniki ni zmanjkalo, zato se nad čakanjem nihče ni pritoževal.

Alessa je nastopila v razredu prvakov in sodnik Peter F. Berthold (A) ji je dodelil oceno ODLIČNO 1, CAC SLO in BOB.






Lp.
T&A

2 comments:

Unknown said...

Cestitke!!!!

Podgurke zmagujejo!!! haha :)

NESSA the hovawart said...

Bravo, punci,sem tako ponosna na vaju. Še najbolj vesela sem, da imata daleč največ zavidljivih naslovov med kužicami pri nas....le tako naprej, šampionke!!!
Poljubček Alesski od Nesske, Bojane in Igorja